2013. június 27., csütörtök

Sirok - Belapatfalva

Reggel a Sirok motelbol az ejjel lezudult eso maradvanyai kozott indultunk el. A coop kozertben bevasaroltunk es elotte a padokra telepedve megreggeliztunk majd elinduldtunk a var fele. A var kozeleben megneztuk a sziklakat:
Aztaan Iindultunk Szarvasko feele. Utunk eloszor terdig ero vizes fuben vezetett. Hamarosan elfelejthettem azt h milyen is szaraz cipoben menni. Majd ratertunk az erdeszet jarmuvei altal tonkretett utra, ahol a sar elkepzelhetetlen mereteket oltott. Kemenyen szenvedtunk szarvaskoig. Azt hittem mar sosem erunk oda...
Megerkezve ittunk egy kavet, pecseteltunk, majd a parkolo szelen leulve kiontottuk cipoinkbol a belejuk folyt sarat. Igy indultunk tovabb es az eddigiekhez kepest sima es nagyon szep utunk volt a Telekessy vendeghazig. Ift beszallasolodtunk. Majd kiderult h a szivattyu elroott es nincs viz. Hosszas szervezes utan megerkeztek a szerelok akik megcsinaltak. A szallas uzemeltetoje igazan peldaertekuen allt a dologhoz. 
Tuzet raktunk az udvarban a tuzrakohelyen. A tobbiek kolbaszt grilleztek. En sajtot es zoldsegeket. Kicsit nezegettuk a csillagokat. Edesseget ettunk. Nagyon szep este volt.
Most viszont ideje aludni mert holnap fel kell mennunk Bankutra. 24 km 1200 m szinttel. Insallah eso nem lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése