2012. január 1., vasárnap

Év végi összesítés


Most, h. vége van a 2011. évnek, összeszámoltam a túráimat. Nem számoltam bele a 15 km alatti távokat, az ilyen „kiugrunk a 24 ökrös hegyre”, meg „elmentem futni” típusúakat, csak a rendes, normális túrákat, az eredmények így jöttek ki. Ha ezeket az „apróságokat” is beleszámolnám, az még kb. 200 km-rel biztos megdobná a végeredményt, de mivel ezeket nem dokumentáltam, nem tudok hiteles adatokat mondani róluk.

Az év során 37 teljesítménytúrán vettem részt, ezek során összesen 1360 km-t tettem meg, 44237 m szinttel fűszerezve.

Magánszervezésű túrából 16 db volt (érdekes, többet mondtam volna, ha nem számolom össze), mondjuk ezek csak a 15 km-nél hosszabbak, ha a rövidebbeket is számolnám, legalább kétszer ennyi lenne szerintem. Mindegy, a 16 dokumentált túra során 408 km-t tettünk meg, 15386 m szinttel


Sokan kérdezték, h. melyek voltak a kedvenc túráim ("Mi volt benne az első háromban?"). Hát, első hármat sajnos nem tudok választani. Legjobb egyértelműen a Vulkán volt, és utána jön egy csomó másik, amik között nem tudok sorrendet felállítani, mert mind nagyon jó volt, kicsit máshogy, de nagyon jó. Ha esetleg bárki olvassa ezt, akinek bármi köze is volt bármelyik túra szervezéséhez, akkor ez úton is nagyon köszönöm.

És a következő év? Remélem, ugyanilyen jó lesz insallah, sőt, jobb, és újabb érdekes helyeket, kalandos útvonalakat és romantikus ösvényeket ismerhetek meg (lsd. Túraszótár). Igazából három Nagy Projektet is tervezek a 2012. évre, de hogy ezek pontosan mik, azt egyelőre fedje jótékony homály – pont eleget paráztatom én saját magamat, nincs szükségem rá, h. mások is az „Úristen, Halima, nem vagy normális, ezt nem gondolhatod komolyan”-vonalat erősítsék. Tehát a három terv jelenleg az „A projekt”, „B projekt” és „C projekt” néven fut – a megfelelő időben insallah ki fog derülni, h. melyik micsoda is. Mindamellett, akinek van kedve, és megtippeli, h. mik ezek, és el is találja őket, az értékes tárgynyereményben fog részesülni :).

Túrákban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek.

Halima


3 megjegyzés:

  1. Tonnakilométer2012. január 1. 3:45

    Salam aleykum!

    Gratulálok az éves túra teljesítményedhez. Egyik pillanatról a másikra berobbantál a teljesítménytúrázók élmezőnyébe. Úgy érzem még több van benned, mentálisan is és fizikálisan is.

    Nem tudom tervezted-e, de a fenti táv és szint adatokkal (2023 TTMR pont) az aranyjelvényes teljesítménytúrázó minősítéshez szükséges küszöböt is megugrottad, sőt az év teljesítménytúrázója mozgalomban is dobogó (közeli) esélyes a teljesítményed!

    Nem tudok ellenállni a tárgynyeremény reményének :-). A magam részéről következő három projektre gondolok, melyeknek igenis van realitása részedről: Mátrabérc, Piros 85, Tortúra 65. (Ugye legalább egyet eltaláltam közülük?)

    Kívánok Neked jó egészséget és azt, hogy valósuljanak meg vágyaid az új esztendőben, insallah.

    Üdv: Misi

    VálaszTörlés
  2. Ve alejkum szalam,

    Ööö... mik ezek a pontok? (Haha, nesze neked élvonal, azt se tudom, mik ezek a pontok...)
    Na, mindjárt rákeresek.
    Amúgy, a pontok függetlenül sem érzem magam élvonalnak, főleg, mikor megyek (szerintem) normális tempóban, és csak úgy húznak el mellettem az emberek, és most nem a futókról beszélek... M. Sz. egy órával simán előbb beér 50 km-en, mint én, Tamásról nem is beszélve, aki meg még nála is 2 órával hamarabb. Szóval, ők inkább élvonalabbak.
    A tippekhez gratulálok, 66,6%-százalékban helyesnek bizonyultak :) Azt nem árulom el, h. melyiket kellene módosítani a 100%-os (és így tárgynyereményt érő) megoldáshoz...

    VálaszTörlés
  3. Tippelnék - szerintem a Kinizsi 100 és a Mátrabérc mindenképp benne van - csak a harmadik kérdéses, de a Nahát 50-re tippelnék, mert az tavaly nem sikerült.
    Andi

    VálaszTörlés